Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel LINK Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Sunday, October 16, 2011

^︵^ Tamatnya Episod Cinta ^︵^

Views
Assalamualaikum

Entry kali ni agak sedih sebab tamatnya episod cinta ( 14Oct011) dalam hidup insan yang bernama Hazwani Zan Juhari. Tak ku duga dan tak kusangka, angan-angan ku untuk bersamamu musnah. Benda yang paling aku tak nak berlaku dalam hidup aku, akhirnya terjadi. Nak wat macam mane, aku cume boleh bersabar dan redha aje dengan ape yang berlaku dalam hidup aku. Cuma aku pelik, apa salah aku sampai die nak tinggalkan dan lepaskan aku? 


Kepada AWAK, saya minta maaf selama kita kenal, maybe saya ade buat salah dekat awak, saya mintak maaf dekat awak sangat2. Saya harap saya takkan dapat jumpa awak lagi sebab saya tak sangka awak boleh buat macam ni dekat saya. Saya redha dn pasrah. Nasib saya baik, saya ada kawan2 yang masih menyokong saya walaupun saya dah tak ade awak. Cinta kadang-kadang indah dan kadang-kadang pahit. 


Cume saya harap awak jangan buat macam ni pada orang lain. Semoga awak bertemu dengan wanita yang lebih baik dari saya. Terima kasih kerana memberi saya nasihat dan dorongan semasa saye menempuhi minggu peperiksaan. Saya hargai sangat2 pengorbanan awak yang awak lakukan. Awak sanggup bangun seawal pagi untuk kejut saya supaya saya study. Terima kasih Mr. R. Saya akan kuburkan episod cinta kita dan saya harap saya takkan ingat pada awak lagi.

0 yang rajin komen:

Post a Comment

Assalamualaikum.
Terima kasih kerana sudi membaca post saya.
Kalau rajin, sila tinggalkan komen anda di sini.